annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Installer en ældre version af Firefox

Når der er et problem med en Firefox-opdatering, leder folk ofte efter en måde, hvorpå de kan komme tilbage til den forrige version. Dette løser normalt ikke problemet, og vil gøre din computer og dine informationer sårbare over for angreb. Denne artikel giver dig nogle alternativer til nedgradering, og links til ældre versioner af Firefox, hvis du vælger at nedgradere.

De fleste problemer løses ikke med installationen af en tidligere version

Problemer med en opdatering skyldes normalt ikke den nye version af Firefox, men i stedet opdateringsprocessen. Installation af en tidligere version vil i de fleste tilfælde ikke hjælpe. Læs i stedet:

Bemærk: Andre problemer kan løses med funktionen Nulstil Firefox. Den gendanner Firefox til sin oprindelige tilstand, mens dine vigtige informationer bevares.

Sørg for, at alle dine sikkerhedsprogrammer er opdaterede. Nogle sikkerhedsprogrammer skal opdateres ved hver opdatering af Firefox.

Ekstra programmer, som leveres sammen med et sikkerhedsprogram, skal muligvis også opdateres. Den slags programmer er måske ikke essentielle for din sikkerhed, men hvis de er forældede, kan de forstyrre Firefox eller få Firefox til at gå ned.

Jeg vil stadig nedgradere - Hvor kan jeg hente den tidligere version?

Selvom Mozilla har et websted med gamle versioner af Firefox til testbrug, kan det ikke anbefales, at du bruger andet end den seneste version.
Advarsel: Brugen af ældre versioner af Firefox udgør en væsentlig sikkerhedsrisiko.

  • Brugere af Windows XP SP2: Det seneste Firefox-installationsprogram før Firefox 49, der kan køres på en computer med XP SP2 er Firefox 43.0.1 (Dansk).
Vigtigt: Firefox er som standard sat til automatisk at opdatere sig selv. Hvis du installerer en ældre version af Firefox, er du nødt til at ændre opdateringsindstillingerne for at undgå, at den seneste version bliver geninstalleret. Læs artiklen Avancerede indstillinger for tilgængelighed, surfing, datadeling, netværk, opdateringer og certifika... for mere information.

Hvis du ikke kan bruge den seneste af Firefox, anbefaler vi, at du bruger den seneste version af en anden browser i stedet for at installere en ældre version og ændre opdateringsinstillingerne:

Hjælp os med at gøre Firefox bedre

Hvis den seneste version af Firefox giver dig problemer, eller der bare er noget du ikke kan lide ved den, så giv os feedback om det her:

Tilpas denne artikel

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Versionshistorik
Ændring #
3 af 3
Sidste opdatering:
‎31-01-2017 04:21 PM
Opdateret af: