annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Indstillinger til privatliv, browserhistorik og spor mig ikke

Denne artikel beskriver de indstillinger, der findes under Privatliv i fanebladet Indstillinger.

Under Privatliv kan du:

Privacy panel 38

Sporing

Fortæl websteder, at jeg ikke vil spores: Sæt flueben her, hvis du vil fortælle websteder, at du ønsker at fravælge sporing af reklameudbydere og andre tredjeparter. Det er frivilligt, om websteder vil følge denne indstilling. Læs artiklen Hvordan aktiverer jeg Spor mig ikke-funktionen? for mere information.

Fx42PrivacyPanel Fx43PrivacyPanel

Sporing

Anmod websteder om ikke at spore dig: Sæt flueben her, hvis du vil fortælle websteder, at du ønsker at fravælge sporing af reklameudbydere og andre tredjeparter. Det er frivilligt, om websteder vil følge denne indstilling. Læs artiklen Hvordan aktiverer jeg Spor mig ikke-funktionen? for mere information.

Brug sporings-beskyttelse i private vinduer: Sæt flueben her, hvis du vil have Firefox til aktivt at blokere domæner og websteder, der er kendt for at spore brugere, mens de browser i private vinduer. Klik på knappen Skift blokerings-liste for at vælge den liste, Firefox skal bruge til at blokere sporing. Læs artiklerne Privat browsing - Surf på nettet uden at gemme information om de besøgte websteder og Beskyttelse mod sporing i Privat browsing for mere information.

Fx46PrivacyPanel

Sporing

Brug sporings-beskyttelse i private vinduer: Sæt flueben her, hvis du vil have Firefox til aktivt at blokere domæner og websteder, der er kendt for at spore brugere, når du surfer i private vinduer. Klik på knappen Skift blokerings-liste for at vælge den liste, Firefox skal bruge til at blokere sporing. Læs artiklerne Privat browsing - Surf på nettet uden at gemme information om de besøgte websteder og Beskyttelse mod sporing i Privat browsing for mere information.

Du kan også håndtere dine indstillinger for Spor mig ikke. Funktionen Spor mig ikke er som standard slået fra. Klik på håndtere dine indstillinger for Spor mig ikke, og sæt flueben ud for Brug Spor mig ikke for at slå funktionen til.

do not track fx46

Du kan også håndtere dine indstillinger for Spor mig ikke. Funktionen Spor mig ikke er som standard slået fra undtagen i privat browsing, hvor den altid er slået til. Hvis du vil slå funktionen til, så klik på håndtere dine indstillinger for Spor mig ikke, og sæt flueben ud for Brug altid Spor mig ikke.

Fx49DoNotTrack

Læs artiklen Hvordan aktiverer jeg Spor mig ikke-funktionen? for mere information.

Historik

Indstillingen Firefox vil styrer, hvordan Firefox gemmer information om din webbrowsing.

Husk historik

Når Firefox vil er sat til Gemme historik:

Klik på:

Husk aldrig historik

Når Firefox vil er sat til Aldrig gemme historik:

At bruge Aldrig gemme historik svarer til altid at benytte privat browsing-tilstand. For mere information, læs artiklen Privat browsing - Surf på nettet uden at gemme information om de besøgte websteder.

Klik på rydde al din historik for at åbne vinduet Ryd al historik, hvor du kan slette noget af eller al din historik. For mere information, læs artiklen Ryd historik med oplysninger om besøgte websteder, søgninger og filhentninger.

Tilpas indstillinger for historik

Use custom settings for history

Når Firefox vil er sat til Bruge tilpassede indstillinger for historik, vil følgende indstillinger være tilgængelige:

Adresselinje

Adresselinjen er den vandrette linje, der viser webstedets adresse (URL). Når du skriver i adresselinjen, vil du få vist forslag ud fra følgende:

fx38 location bar Fx42PrivacyPanel-LocationBar
  • Historik: Hvis valgt vil adresselinjen vise resultater fra listen over besøgte websteder.
  • Bogmærker: Hvis valgt vil adresselinjen vise resultater fra listen over websider, du har bogmærket. De vil være markeret med en blå stjerne.
  • Åbne faneblade: Hvis valgt vil adresselinjen vise resultater fra dine åbne faneblade. Dette er især praktisk, hvis du har mange faneblade åbnet.

Klik på Skift indstillinger for søgeforslag… for at åbne indstilingerne for søgning, hvor du kan aktivere og deaktivere søgeforslag fra din foretrukne søgetjeneste. Læs mere i artiklen Awesome Bar - Find dine bogmærker, historik og faneblade når du skriver i adresselinjen.

Tilpas denne artikel

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Firefox Focus

Thunderbird

Webmaker

Versionshistorik
Ændring #
3 af 3
Sidste opdatering:
for 3 uger siden
Opdateret af: