annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen

Dit artikel beschrijft hoe u problemen bij het verbinden met websites kunt oplossen die direct na het bijwerken van Firefox naar een nieuwere versie ontstaan.

De oorzaak

Als u websites kon bekijken voordat u Firefox bijwerkte, voorkomt uw internetbeveiligingssoftware (waaronder firewalls, antivirusprogramma’s, antispywareprogramma’s e.a.) waarschijnlijk dat Firefox verbinding met het internet maakt.

Dit probleem treedt op wanneer uw internetbeveiligingsprogramma was ingesteld om de oudere versie te vertrouwen, maar de bijgewerkte versie hierdoor niet als vertrouwd wordt herkend.

Noot: in sommige gevallen zorgt het uitschakelen van een internetbeveiligingsprogramma of firewall er niet voor dat alle onderdelen ervan inactief zijn. Een programma dat meldt dat het is uitgeschakeld kan Firefox nog steeds blokkeren.

Het probleem verhelpen

Om ervoor te zorgen dat Firefox weer verbinding met het internet kan maken:

  1. Zorg ervoor dat uw internetbeveiligingssoftware up-to-date is (m.a.w. dat u de meest recente versie gebruikt).
  2. Verwijder Firefox uit de lijst van vertrouwde of herkende programma’s in het programma, en voeg het opnieuw toe. Voor gedetailleerde instructies, zie Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet.
Dit artikel aanpassen

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Thunderbird

Versiegeschiedenis
Revisienr.
3 van 3
Laatste update:
‎31-01-2017 04:24 PM
Bijgewerkt door:
 
Bijdragers