cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

my new tab gets hijacked with ( http://www.adoresearch.com/431?tag=newtab ). I am not able to get new tab to open in google.com. plz suggest solutions.

SOLVED
Highlighted

my new tab gets hijacked with ( http://www.adoresearch.com/431?tag=newtab ). I am not able to get new tab to open in google.com. plz suggest solutions.

this has started happening today when i discovered a new toolbar of 'searchqu' when i opened mozilla. Also there an addon named 'yontoo' which I dont remember installing.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: my new tab gets hijacked with ( http://www.adoresearch.com/431?tag=newtab ). I am not able to get new tab to open in google.com. plz suggest solutions.

hey guys, I have just upgraded to firefox 12 and this problem has been fixed.. actually this has been happening due to an extension called 'DataMngr'. So, if you are having the same problem just remove this extension

2012-05-07-02-16-55-5ed7c8.png
4 REPLIES
Site Moderator

Re: my new tab gets hijacked with ( http://www.adoresearch.com/431?tag=newtab ). I am not able to get new tab to open in google.com. plz suggest solutions.

Re: my new tab gets hijacked with ( http://www.adoresearch.com/431?tag=newtab ). I am not able to get new tab to open in google.com. plz suggest solutions.

hey guys, I have just upgraded to firefox 12 and this problem has been fixed.. actually this has been happening due to an extension called 'DataMngr'. So, if you are having the same problem just remove this extension

2012-05-07-02-16-55-5ed7c8.png
Site Moderator

Re: my new tab gets hijacked with ( http://www.adoresearch.com/431?tag=newtab ). I am not able to get new tab to open in google.com. plz suggest solutions.

New User

Re: my new tab gets hijacked with ( http://www.adoresearch.com/431?tag=newtab ). I am not able to get new tab to open in google.com. plz suggest solutions.

I have updated Firefox and cleared the extensions too but was still there so I went back into Options and reset my homepage again and it has worked

Thanks for the help