cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Zwaygi font not displaying in input fields (fine everywhere else)

SOLVED
Highlighted
New Contributor

Zwaygi font not displaying in input fields (fine everywhere else)

I am working on a two language website www.eprpinformation.org. The Myanmar version automatically changes the font family for body text to Zwaygi-One which work wonderfully well on IE, Chrome and Firefox.

Except, that is, for input fields. For some reason these display the unknown font characters even though looking at the css for the input, the correct font family is being applied. Please see screenshot >> http://eprpinformation.org/images/firefox-zwaygi-font-issue.jpg.

Any help would be appreciate.

Mark

Tags (2)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
New Contributor

Re: Zwaygi font not displaying in input fields (fine everywhere else)

Hi cor-el,

thanks for the quick response! It didn't quite solve the problem but it put me on the right track.

Turns out that the css rule was not being applied to select or input elements so I made that explicit and it now works fine.

M

2 REPLIES
Site Moderator

Re: Zwaygi font not displaying in input fields (fine everywhere else)

If I paste some text in the search bar and text fields on the Help Desk page then a right-click and Inspect shows that the Zawgyi-One is used for Myanmar text (I pasted the Zawygi Font text: တိုင္းရင္းသား). I haven't made changes to the default font as that shouldn't be necessary. At least on Linux where I am it shows that for input field font-family: -moz-use-system-font; is used, so it is possible that the selected system font doesn't work properly with Myanmar characters.

New Contributor

Re: Zwaygi font not displaying in input fields (fine everywhere else)

Hi cor-el,

thanks for the quick response! It didn't quite solve the problem but it put me on the right track.

Turns out that the css rule was not being applied to select or input elements so I made that explicit and it now works fine.

M