cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Websites don't load, no error message, address bar clears after submit

SOLVED
Highlighted
New Contributor

Websites don't load, no error message, address bar clears after submit

When I try to open any website, I click enter then the address bar just clears and nothing happens. This even hapens in the search bar (but the entered string stays). I've tried following these steps - https://support.mozilla.org/en-US/kb/websites-dont-load-troubleshoot-and-fix-errors but nothing works. I even removed the "Firefox" folder from the private folder ("%APPDATA%\Mozilla\") and the problem remains.

Tags (2)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Site Moderator

Re: Websites don't load, no error message, address bar clears after submit

It is possible that your security software (firewall, anti-virus) blocks or restricts Firefox or the plugin-container process without informing you, possibly after detecting changes (update) to the Firefox program.

Remove all rules for Firefox and the plugin-container from the permissions list in the firewall and let your firewall ask again for permission to get full unrestricted access to internet for Firefox and the plugin-container process and the updater process.

See:

2 REPLIES
Site Moderator

Re: Websites don't load, no error message, address bar clears after submit

It is possible that your security software (firewall, anti-virus) blocks or restricts Firefox or the plugin-container process without informing you, possibly after detecting changes (update) to the Firefox program.

Remove all rules for Firefox and the plugin-container from the permissions list in the firewall and let your firewall ask again for permission to get full unrestricted access to internet for Firefox and the plugin-container process and the updater process.

See:

New Contributor

Re: Websites don't load, no error message, address bar clears after submit

Thank you for the fast reply. I am not using any firewall software, but for some reason, my avast shields were all off. I updated the program, restarted, enabled shields and the problem disappeared.

Thank you or the help.