cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

The Facebook Social Plug ins are not showing up in Firefox on my website but are showing up in Internet Explorer? They were working, but "stoppped".

SOLVED
Highlighted
New Contributor

The Facebook Social Plug ins are not showing up in Firefox on my website but are showing up in Internet Explorer? They were working, but "stoppped".

My website: http://www.backwaterstudio.com Windows XP, latest Firefox Weebly website

Facebook social plugins stopped working and G+ Plugins stopped working - actually stopped showing up in Firefox, but working just fine in Internet explorer.

Here is the Facebook plugin Discussion Forum - not showing up in Firefox: http://www.backwaterstudio.com/discussion-forum-and-feedback.html

Updated Flash and Java: No change Cleared Cache: No Change

They worked fine for two years and just quit a few days ago.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Legendary Contributor

Re: The Facebook Social Plug ins are not showing up in Firefox on my website but are showing up in Internet Explorer? They were working, but "stoppped".

Could you test your site in Firefox's Safe Mode? That's a standard diagnostic tool to bypass interference by extensions (and some custom settings). More info: Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode.

You can restart Firefox in Safe Mode using

Help > Restart with Add-ons Disabled

In the dialog, click "Start in Safe Mode" (not Reset)

Any difference?

4 REPLIES
Legendary Contributor

Re: The Facebook Social Plug ins are not showing up in Firefox on my website but are showing up in Internet Explorer? They were working, but "stoppped".

I get the icons -- mail, facebook, twitter, pinterest, google+ -- but some of the URLs look wrong:

<span class="wsite-social wsite-social-default">
 <a class="wsite-social-item wsite-social-mail" href="mailto:omitted" target="_blank">
   <span class="wsite-social-item-inner"></span>
 </a>
 <a class="wsite-social-item wsite-social-facebook" href="https://wwwfacebook.com/KatyJoan" target="_blank">
   <span class="wsite-social-item-inner"></span>
 </a>
 <a class="wsite-social-item wsite-social-twitter" href="https://twitter.com/KatyJoan" target="_blank">
   <span class="wsite-social-item-inner"></span>
 </a>
 <a class="wsite-social-item wsite-social-pinterest" href="http://wwwpinterestcom/katyjoan" target="_blank">
   <span class="wsite-social-item-inner"></span>
 </a>
 <a class="wsite-social-item wsite-social-plus" href="http://plusgoogle.com/117663285769542434833" target="_blank">
   <span class="wsite-social-item-inner"></span>
 </a>
</span>
Legendary Contributor

Re: The Facebook Social Plug ins are not showing up in Firefox on my website but are showing up in Internet Explorer? They were working, but "stoppped".

Could you test your site in Firefox's Safe Mode? That's a standard diagnostic tool to bypass interference by extensions (and some custom settings). More info: Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode.

You can restart Firefox in Safe Mode using

Help > Restart with Add-ons Disabled

In the dialog, click "Start in Safe Mode" (not Reset)

Any difference?

Site Moderator

Re: The Facebook Social Plug ins are not showing up in Firefox on my website but are showing up in Internet Explorer? They were working, but "stoppped".

That would be this image:


Reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • Hold down the Shift key and left-click the Reload button
  • Press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • Press "Command + Shift + R" (Mac)
New Contributor

Re: The Facebook Social Plug ins are not showing up in Firefox on my website but are showing up in Internet Explorer? They were working, but "stoppped".

That was exactly the problem.....an issue with the add ons I followed your instructions to the nth degree and, bingo, it was "fixed".

Interesting that I had not uploaded or changed anything prior - I am so careful about that. Something had gone corrupt though.

Your the best!!!!!!!!!!!!!!!