cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

SOLVED
Highlighted
New User

Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

facebook.com displays and I can log on but the page does not display correctly. It appears to have the "wall" section missing. I have cleared my cache and cookies with no change. I can open facebook.com correctly from within IE9.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Site Moderator

Re: Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

In Firefox 4 and later Safe mode disables extensions and disables hardware acceleration.

  • Tools > Options > Advanced > General > Browsing: "Use hardware acceleration when available"

If disabling hardware acceleration works then check if there is an update available for your graphics display driver.

13 REPLIES
New User

Re: Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

Selecting "Place marker after inputs" option of InFormEnter add-on caused my problem.

New User

Re: Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

Sorry reddpigg - no go for me. Seems like there's a few others with similar issue though since the update.

New User

Re: Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

Something to note for anyone trying to resolve this - The facebook "message" page seems to display correctly when I have a message selected.

New User

Re: Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

Updating to 6.0.2 did not resolve this issue. Smiley Sad

Does anyone know if Firefox developers monitor these forums? I think this issue will need some changes to the program as it only started with the update.

New User

Re: Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

have the same problem, FF 6.0.2 and facebook only displays links, and most of those don't work. I've cleared everything, reset everything, safemode, etc, but nothing. Using an Intel Mac here. FB loads fine on safari though.

New User

Re: Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

Not sure how or why but when I've just visited facebook.com it is displaying correctly now (???) All good for me. I hope the other people with this issue now have it resolved. Cheers

New User

Re: Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

Hmm...Guess I spoke too soon. Its not working again! Smiley Sad Same thing: only displays the outside frames and seems to shift all the frames right excluding the "wall" frame.

Site Moderator

Re: Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

Reload web page(s) and bypass the cache.

  • Press and hold Shift and left-click the Reload button.
  • Press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • Press "Cmd + Shift + R" (MAC)

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"

Start Firefox in Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode to check if one of the extensions is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox (Tools) > Add-ons > Appearance/Themes).

New User

Re: Since updating Firefox automatically to 6.0.1 facebook.com does not display the "wall"

Thanx cor-el for the great reply. Results:

- Reload web page and bypass the cache = no change

- Clear the Cache = no change

- Remove cookies = no change

- Start Firefox in Safe Mode = Success!!!

I then went and disabled each of the extensions individually and it still didn't work. What else does "Safe Mode" change? If I've disabled each of the extensions individually and checked each time and I use the default theme then it's not either of those things. So Safe Mode must change something else too.