cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

I get this code (Error code: ssl_error_bad_cert_alert) when I try to log into my army ako with my i.d. card. How do I fix it?

Highlighted
New User

I get this code (Error code: ssl_error_bad_cert_alert) when I try to log into my army ako with my i.d. card. How do I fix it?

I get this code (Error code: ssl_error_bad_cert_alert) when I try to log into my army ako with my i.d. card. How do I fix it? If possible please give step by step. I am not that much computer literate.

6 REPLIES
Site Moderator

Re: I get this code (Error code: ssl_error_bad_cert_alert) when I try to log into my army ako with my i.d. card. How do I fix it?

Do you still have all DoD certificates installed?

New User

Re: I get this code (Error code: ssl_error_bad_cert_alert) when I try to log into my army ako with my i.d. card. How do I fix it?

i've gone thru http://militarycac.com/dodcerts.htm step by step, cleared browser history, logged out, logged in, everything i can think of. still cannot open many pages on AKO.

New User

Re: I get this code (Error code: ssl_error_bad_cert_alert) when I try to log into my army ako with my i.d. card. How do I fix it?

I actually have this specific error message as the first on on: http://militarycac.com/errorcodes.htm

The DoD certificates mentioned below only help IE & Chrome.

Site Moderator

Re: I get this code (Error code: ssl_error_bad_cert_alert) when I try to log into my army ako with my i.d. card. How do I fix it?

You can export the DoD certificates in IE and import them in Firefox

New User

Re: I get this code (Error code: ssl_error_bad_cert_alert) when I try to log into my army ako with my i.d. card. How do I fix it?

Didn't help

New User

Re: I get this code (Error code: ssl_error_bad_cert_alert) when I try to log into my army ako with my i.d. card. How do I fix it?

Which answer did not help?

You did look at this error message on http://militarycac.com/errorcodes.htm ?

So you configured Firefox to use your CAC? This is after making sure it works with Internet Explorer first? I'm assuming your system works fine with Internet Explorer?