cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

I am having problems with my videos on youtube they keep skipping this does not do thiis on any other browser

Highlighted
New Contributor

I am having problems with my videos on youtube they keep skipping this does not do thiis on any other browser

the problem is that i have to keep my mouse moving when i watch a video on youtube and when i stop moving my mouse the video starts skipping this only happens on firefox ...

5 REPLIES
Legendary Contributor

Re: I am having problems with my videos on youtube they keep skipping this does not do thiis on any other browser

Regular Contributor

Re: I am having problems with my videos on youtube they keep skipping this does not do thiis on any other browser

Recent crashes of certain multimedia contents (this includes Youtube videos, certain flash games and other applications) in conjunction with Firefox are most probably caused by a recent Flash 11.3 update and/or a malfunctioning Real Player browser plugin.

In order to remedy the problem, please perform the steps mentioned in these Knowledge Base articles:

Flash Plugin - Keep it up to date and troubleshoot problems

Adobe Flash plugin has crashed - Prevent it from happening again

Flash 11.3 doesn't load video in Firefox

Updating Flash to 11.4 may also work.

Other, more technical information about these issues can be found under these Links:

http://forums.adobe.com/thread/1018071?tstart=0

http://blogs.adobe.com/asset/2012/06/inside-flash-player-protected-mode-for-firefox.html


Please tell us if this helped!

New Contributor

Re: I am having problems with my videos on youtube they keep skipping this does not do thiis on any other browser

I updated all of these things and it did not work...

Legendary Contributor

Re: I am having problems with my videos on youtube they keep skipping this does not do thiis on any other browser

New Contributor

Re: I am having problems with my videos on youtube they keep skipping this does not do thiis on any other browser

this seems to have been an on going problem for i have had this problem for a while why doesn't firefox fix it, less of a problem in ie ?