cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Firefox not loading some pages properly?

SOLVED
Highlighted
New Contributor

Firefox not loading some pages properly?

So I have recently bought a new laptop with Windows 8, and I installed Firefox. For the most part it works fine but I have noticed, for some reason, some webpages do not load properly. It looks as if only the HTML of the site has loaded.

Now I can easily fix this by clearing the cache, but only for the same problem to occur a few hours later and this is really annoying me. The problem still happens in safe mode, and other browsers seem to work fine. I have also tried reinstalling but not a full reset.

Here is a link to what Facebook looks like when this happens: http://oi40.tinypic.com/2gwcbxk.jpg

Please could you help me solve this?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
New Contributor

Re: Firefox not loading some pages properly?

Well after lots more searching around it looks like it's to do with some Samsung software. (http://erin-orourke.com/2013/02/02/cache-corruption-issue-samsung-support-center/)

Will update on what happens after I uninstall it!

4 REPLIES
Senior Contributor
Senior Contributor

Re: Firefox not loading some pages properly?

Start here with searching for possible causes:

Fix problems with Facebook games, chat and more

Is it just Fb pages, or do you have other cases of this behaviour?

New Contributor

Re: Firefox not loading some pages properly?

It's not just Fb pages, Youtube also appears like that, and also on the google homepage the logo doesn't load and suggestive searches doesn't work. The problems seem to vary from site to site though.

New Contributor

Re: Firefox not loading some pages properly?

Well after lots more searching around it looks like it's to do with some Samsung software. (http://erin-orourke.com/2013/02/02/cache-corruption-issue-samsung-support-center/)

Will update on what happens after I uninstall it!

New Contributor

Re: Firefox not loading some pages properly?

This just started happening to me, on my desktop (Samsung software is not an issue), on most pages. Only a few, incl. Gmail and Mozilla Start page, load as normal pages, with graphics. One site I visited, from a link in an email, loaded All pages normally, but it's the only one so far.