cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Cannot get to a specific website MBNA.co.uk, blank screen, with v17. earlier versions OK

Highlighted
New User

Cannot get to a specific website MBNA.co.uk, blank screen, with v17. earlier versions OK

With the new version(17) I can not get access to the website of my credit card provider MBNA. The screen remains blank although the icon is circulating, no matter how long I wait. All other websites seem OK. The access under previous version was OK. The main website is www.mbna.co.uk but in trying to access my account on line I have not been able to get beyond the initial log on screen using my normal bookmark as this remained locked. Can you say why? How do I get round the problem? I have tried your help but no success. No error messages are displayed.

3 REPLIES
Site Moderator

Re: Cannot get to a specific website MBNA.co.uk, blank screen, with v17. earlier versions OK

Please update to Firefox 17.0.1, then try resetting Firefox. Refresh Firefox - reset add-ons and settings

Site Moderator

Re: Cannot get to a specific website MBNA.co.uk, blank screen, with v17. earlier versions OK

Reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • Press and hold Shift and left-click the Reload button.
  • Press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • Press "Command + Shift + R" (MAC)

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Tools > Options > Advanced > Network > Cached Web Content: "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance).

  • Do not click the Reset button on the Safe mode start window or otherwise make changes.
New User

Re: Cannot get to a specific website MBNA.co.uk, blank screen, with v17. earlier versions OK

Thanks for your help - in the end I waited for V19 and installed it and that has worked so far!