annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Firefox er langsom - sådan gør du Firefox hurtigere

Hvad nytter en lynhurtig internetforbindelse, hvis din browser snegler sig afsted? Denne artikel hjælper dig med at få fart på en langsom Firefox. Vi har desuden et netværk af frivillige, der står klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for yderligere hjælp.

Bemærk: Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtigste informationer gemmes. Overvej at bruge funktionen, inden du går i gang med en langvarig fejlsøgningsproces.

Opdatér Firefox

Vi forbedrer hele tiden Firefox. Den seneste version er hurtigere end nogensinde før og indeholder løsninger på mange problemer, som kunne gøre din Firefox langsom. Læs, hvordan du opdaterer, i artiklen Opdater Firefox til den seneste version.

Højt ressourceforbrug

Hvis et overvågningsværktøj viser, at Firefox har et højt forbrug af din computers ressourcer, så prøv forslagene i artiklerne Firefox bruger for meget hukommelse (RAM) - Sådan rettes det og Firefox bruger for mange CPU-ressourcer - Sådan rettes det.

Firefox fryser eller svarer ikke

Hvis Firefox fryser og viser dig en ventemarkør, så læs artiklen Firefox fryser eller svarer ikke - Sådan løses det.

Advarsel: Script svarer ikke

Hvis du får vist fejlmeddelelsem: Advarsel: Script svarer ikke, så læs artiklen Advarsel: Script svarer ikke - Hvad det betyder, og hvordan det rettes.

Firefox er længe om at starte

Prøv forslagene i artiklen Firefox er lang tid om at starte.

Kontrollér, om du har malware på din computer

Hvis dine problemer med en langsom Firefox ikke blev løst af forslagene ovenfor, så prøv at skanne din computer for virus, spyware og andet malware. Læs mere i artiklen Fejlsøg Firefox-problemer som skyldes malware.

Optimér Windows

Gør Windows hurtigere, og få din computer til at arbejde bedre. Læs artiklen Vedligeholdelsesopgaver, som forbedrer ydeevnen på microsoft.com.Læs artiklen Optimere Windows for bedre ydeevne på microsoft.com.Læs artiklen Performance & maintenance - Windows Help på microsoft.com. Læs artiklen Optimize Performance of Windows 10 på tenforums.com.

Blokér unødvendigt indhold

Der er mange tilføjelser til Firefox, som kan få websider til at indlæse hurtigere ved at blokere indhold, du ikke har brug for, såsom sporingsfunktioner og reklamer.

Dette løste ikke mit problem. Hvad gør jeg nu?

Det kan til tider være svært at finde årsagen til denne slags problemer. Vi har et netværk af frivillige, der er klar til at hjælpe dig med at finde ud af det.

Tilpas denne artikel

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Firefox Focus

Thunderbird

Webmaker

Versionshistorik
Ændring #
3 af 3
Sidste opdatering:
for 3 uger siden
Opdateret af: