annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Werkbalken aanpassen

De werkbalken van Thunderbird bieden eenvoudige toegang tot veelgebruikte functies. Dit artikel legt uit hoe u werkbalken zo kunt aanpassen dat Thunderbird net zo gaat werken als u.

Hoe kan ik de verschillende werkbalken tonen en verbergen?

De meeste werkbalken kunnen naar wens worden verborgen of zichtbaar gemaakt: Klik met de rechtermuisknopHoud de Control-toets ingedrukt, klik op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en vink in het pop-upmenu de naam van de werkbalk aan of uit om deze te tonen of te verbergen.

 • Menubalk: deze werkbalk boven in het Thunderbird-venster bevat de menu’s van Thunderbird (Bestand, Bewerken, Help, etc.). In Windows Vista, Windows 7 en Windows 8 is de menubalk standaard verborgen, en zijn de functies ervan opgenomen in de knop Thunderbird-menu (de knop met de drie horizontale strepen in de rechterbovenhoek). Als de menubalk is verborgen, kunt u deze tijdelijk zichtbaar maken door op de Alt-toets te drukken.
 • Menubalk: deze werkbalk boven in het Thunderbird-venster bevat de menu’s van Thunderbird (Bestand, Bewerken, Help, etc.).
 • Menubalk: deze werkbalk boven in het Thunderbird-venster bevat de menu’s van Thunderbird (Bestand, Bewerken, Help, etc.) en u kunt deze niet verbergen op de Mac.
 • E-mailwerkbalk: deze werkbalk (die zich onder de menubalk bevindt) bevat aan e-mail gerelateerde knoppen en menu’s, zoals E-mail ophalen, Opstellen, Chat, Labelen, Snelfilter, etc.
 • Tabbladenstrook: hier worden de tabbladen zoals die voor uw Postvak IN en voor add-ons voor Thunderbird weergegeven. U kunt deze niet verbergen.

Thunderbird Toolbars - win

Hoe kan ik items op de werkbalk aanpassen of herschikken?

 1. Klik met de rechtermuisknopHoud de Control-toets ingedrukt, klik op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en selecteer Aanpassen….

  Right Click Customize

  Het venster Werkbalk aanpassen wordt geopend.

  Thunderbird Customize Toolbar Window
 2. Wijzig de werkbalkitems naar wens.
  • Om een item toe te voegen, sleept u het vanuit het venster Werkbalk aanpassen naar de werkbalk waarin u het wilt zien verschijnen.
  • Om een item te verwijderen, sleept u het naar het venster Werkbalk aanpassen.
  • Om een item te verplaatsen, sleept u het naar de gewenste positie.
 3. Klik op Klaar zodra u klaar bent.

Probeer het uit: experimenteer eens met verschillende volgordes. U kunt altijd de standaard werkbalkinstelling terugzetten door op Standaardinstelling terugzetten in het venster Werkbalk aanpassen te klikken.

Problemen met werkbalken oplossen

Zie de volgende artikelen voor het oplossen van problemen met werkbalken:

 

Dit artikel aanpassen

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Versiegeschiedenis
Revisienr.
3 van 3
Laatste update:
‎31-01-2017 03:56 PM
Bijgewerkt door:
 
Bijdragers