annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

FAQ - Thunderbird en Windows 7

Deze pagina bevat antwoorden op veelgestelde vragen betreffende Thunderbird en Windows 7.

Werkt Thunderbird in Windows 7?

Ja, Thunderbird werkt goed met Windows 7 (en eerdere versies van Windows).

Is Thunderbird een 64-bits toepassing?

Nee, Thunderbird is een 32-bits toepassing. 64-bits Windows 7 ondersteunt echter zowel 32-bits als 64-bits toepassingen.

Hoe breng ik mijn berichten van Microsoft Outlook, Windows Mail of Windows Live Mail over naar Thunderbird?

Zie Overstappen naar Thunderbird voor instructies.

Thunderbird configureren als de standaard e-mailclient

Het instellen van Thunderbird als uw standaard e-mailclient zorgt ervoor dat andere programma’s weten dat Thunderbird moet worden gestart zodra u een e-mailbericht moet verzenden. Als u bijvoorbeeld op het web surft met uw browser en op een koppeling klikt om iemand via e-mail te benaderen, zal uw computer Thunderbird starten, zodat u het e-mailbericht kunt verzenden.

Tijdens het installatieproces van Thunderbird zal worden gevraagd of u het programma als uw standaard e-mailclient wilt gebruiken.

U kunt Thunderbird ook als uw standaard e-mailclient instellen door naar het menu Extra te gaan en Opties te selecteren. Markeer het selectievakje naast Altijd tijdens het opstarten controleren of Thunderbird de standaard e-mailclient is op het tabblad Algemeen in het paneel Geavanceerd.

U kunt ook naar het Windows-menu gaan en ‘Standaardprogramma’s’ in de rechterkolom boven de koppeling Hulp en ondersteuning selecteren. Selecteer ‘Uw standaardprogramma’s instellen’. Zoek in de lijst Programma’s naar Thunderbird en selecteer ‘Dit programma als standaard instellen’.

Dit artikel aanpassen

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Firefox Focus

Thunderbird

Webmaker

Versiegeschiedenis
Revisienr.
3 van 3
Laatste update:
3 weken geleden
Bijgewerkt door:
 
Bijdragers