annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Kaarten en lokale informatie benaderen in Firefox OS

Om de gps-functie met uw apparaat te kunnen gebruiken hebt u de applicatie HERE Maps nodig. Deze levert een flink aantal functies, zoals navigatie, opties voor aansluitingen, verkeersomstandigheden en satellietbeelden.

 1. Open de app HERE Maps door op HERE Maps 25x25 te tikken.
  here_maps
  • HERE Maps zal om uw toestemming voor het opvragen van uw locatie vragen. Tik op de knop Toestaan om uw locatie aan HERE Maps bekend te maken.
  Als het geolocatiepictogram niet boven in uw telefoon verschijnt, ga dan naar uw startscherm, tik op de app Instellingen en tik op de knop naast Geolocatie om dit in te schakelen.
 2. Tik op de menuknop in de rechterbovenhoek van het scherm om uw opties uit te breiden.
 3. Tik op de knop Route om uw huidige locatie te vinden. Er verschijnt een melding Finding your current location.
 4. Als gps toegang heeft tot uw locatiegegevens, verschijnt de melding en wordt de knop in de linkeronderhoek van de kaart groen.
  Noot: als u gps voor de eerste keer gebruikt, moet u wellicht naar buiten gaan om uw locatie te laten bepalen.
 5. Typ in het To-veld om op naam of adres naar een willekeurige locatie te zoeken en te vinden waar u naartoe wilt gaan terwijl u toegang hebt tot een gegevensverbinding.
 6. Tik op het ronde groene pictogram links onder in de app Here Maps om uw locatie op gewenste momenten te vernieuwen.
 1. Open de app HERE Maps door op here app te tikken.
  • Er verschijnt een scherm dat meldt dat HERE Maps uw locatie wil weten. Tik op de knop Delen om uw locatie aan HERE Maps bekend te maken.

  here share
  Als het geolocatiepictogram niet boven in uw telefoon verschijnt, ga dan naar uw startscherm, tik op de app Instellingen Settings 1.3 Settings 1.4 Settings- 2.0 (small) en tik op de knop naast Geolocatie om dit in te schakelen: fos enabled . Als u de app HERE Maps voor het eerst gebruikt, dient u wellicht naar buiten te gaan, zodat het gps-systeem u kan vinden.
 2. Tik op de menuknop in de rechterbovenhoek van het scherm om opties te zien voor het zoeken naar locaties op naam, verkrijgen van routebeschrijvingen of het opslaan van de kaart voor later gebruik.

  here menu
 3. Tik tijdens het reizen op het ronde groene pictogram in de linkeronderhoek van het scherm om uw huidige locatiegegevens te vernieuwen. Doorgaans gebeurt dit automatisch, behalve wanneer het gps-systeem uw locatie niet makkelijk kan detecteren, bijvoorbeeld wanneer uw telefoon zich in uw tas of zak bevindt.


Dit artikel aanpassen

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Firefox Focus

Thunderbird

Webmaker

Versiegeschiedenis
Revisienr.
3 van 3
Laatste update:
3 weken geleden
Bijgewerkt door:
 
Bijdragers
Tags (1)