cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Könyvjelzők importálása a Google Chrome-ból

A Firefox egyszerűvé teszi a Google Chrome könyjelzőinek és egyéb adatainak importálását. Ez a leírás lépésről lépésre bemutatja ennek menetét.

 1. A Könyvtár ablak megnyitásához nyomja meg a navigációs eszköztár jobb szélén található Könyvjelzők Bookmarks button win 2 gombot és válassza ki a Minden könyvjelző megjelenítése menüpontot.A Könyvtár ablak megnyitásához a menüsorban válassza ki a Könyvjelzők menü Minden könyvjelző megjelenítése menüpontját.A Könyvtár ablak megnyitásához a Firefox ablak tetején válassza ki a Könyvjelzők menüben a Minden könyvjelző megjelenítése menüpontot.

  A Könyvtár ablak megnyitásához kattintson a könyvjelző gombra Bookmarks-29 , és válassza ki a Minden könyvjelző megjelenítése opciót.

 2. A Könyvtár ablak eszköztárában kattintson az f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importálás és mentés gombra és válassza az Adatok importálása másik böngészőből... lehetőséget.
  Chrome Konyvjelzo Importalas
  Megjegyzés: Ha privát böngészési módban van, akkor az Adatok importálása másik böngészőből... le van tiltva (kiszürkített). Ebben az esetben kapcsolja ki a Privát böngészést és próbálja meg újra az importálást.
 3. A megjelenő Importálás varázslóban válassza ki a Chrome-ot, majd kattintson a TovábbTovább gombra.
  Chrome Import 2
 4. A Firefox felsorolja a különböző típusú beállítást és információt, amit importálni lehet. Válassza ki az importálandó elemeket, majd kattintson a TovábbTovább gombra.
  Chrome Import 3
  • Sütik: A számítógépen, egyes webhelyek által tárolt kis fájlok. Feladatuk lehet a bejelentkezett állapot fenntartása, beállítások tárolása vagy más.
  • Előzmények: A korábban meglátogatott webhelyek adatai.
  • Könyvjelzők: Weboldalak, amelyeket könyvjelzőzött a Chrome-ban.
 5. Kattintson a BefejezésBefejezés gombra. A kijelölt elemek importálása megtörtént.
  • Mivel a Chrome alapértelmezetten a saját könyvjelző eszköztárába menti a könyvjelzőket, az importált könyvjelzők megtalálhatóknak kell legyenek a From Google Chrome mappában a Firefox Könyvjelző eszköztárban. A könyvjelzőkkel kapcsolatos további információ a Hogyan használjuk a könyvjelzőket? leírásban található.
   Chrome Win 4
Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Firefox Focus

Thunderbird

Webmaker

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
3 weeks ago
Updated by: