cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hogyan lehet a beépített PDF-megtekintőt letiltani és egy másik megtekintőt használni?

Megjegyzés: Ez a leírás nem a jelenleg használt Firefox verzióhoz kapcsolódik. Ehhez a legfrissebb Firefox release verzió szükséges, amely letölthető a mozilla.org/firefox weboldalról.

Ha nem szertné a beépített PDF-megjelenítőt használni, akkor használhat másikat, mint például az Adobe Readert, Nitro PDF Readert vagy a Sumatra PDF-etaz Adobe Readert, MozPluggert, vagy KParts plugin-ta Mac OS Preview alkalmazást vagy a Schubert|it PDF Browser Plugin-t.

A beépített PDF-megjelenítőről egy másik PDF-megjelenítőre való váltáshoz a következőt kell tenni:

 1. A Firefox ablak tetején kattintson a Firefox gombra és válassza ki a Beállítások menüpontotA Firefox ablak tetején kattintson az Eszközök menüre és válassza ki a Beállítások menüpontotA menüsorban kattintson a Firefox menüre és válassza ki a Beállítások... menüpontotA Firefox ablak tetején kattintson a Szerkesztés menüpontra és válassza ki a Beállítások menüpontot

  Kattintson a menü gombra New Fx Menu és válassza a BeállításokBeállítások menüpontot.

 2. Válassza ki az Alkalmazások panelt.
 3. Keresse meg a Hordozható dokumentumformátum (PDF)-et a listában és rákattintással válassza ki.
 4. Kattintson a legördülő menü nyilára a Művelet oszlopban és válassza ki a használni kívánt PDF-megjelenítőt.

  PDFviewer&plugin-Fx19
  Megjegyzés: Ha a PDF-fájlokat egy Firefox bővítményen keresztül akarja megtikinteni és nem egy külső alkalmazást kíván használni, akkor válassza ki - a kívánt PDF- olvasó neve- használata (Firefoxban) lehetőséget.
 5. Kattintson az OK gombra a Beállítások ablak bezárásához.Nyomja meg a Bezárás gombot a Beállítások ablak bezárásához.Zárja be a Beállítások ablekot Zárja be az about:preferences oldalt. Minden változtatás automatikusan mentésre kerül.

 

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 05:32 PM
Updated by:
 
Contributors