cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Fog-e a Firefox működni a mobilomon?

A Firefox elérhető Android és Apple telefonokon és táblagépeken. Ez Firefox felhasználó fiókkal használható, amely szinkronizálja a könyvjelzőket, jelszavakat és előzményeket az asztali gépek és mobil eszközök között.

Android eszközök

Android 2.2 és ARMV6 eszközök: 2015 januárjától az Android 2.2 és az ARMV6 eszközök nem kapnak automatikus Firefox-frissítést vagy támogatást. A készülékén található aktuális Android verziót a Beállítások alkalmazásban találhatja vagy vegye fel a kapcsolatot a gyártóval.
Android 2.3 - 2.3.7 és 3.0: 2016 áprilisától az Android 3.0 (Honeycomb) eszközök nem kapnak automatikus Firefox-frissítést vagy támogatást.

2016 májusában a Firefox 47-es verzió megjelenését követően az Android 2.3 - 2.3.7 (Gingerbread) eszközök nem kapnak automatikus Firefox-frissítést vagy támogatást.

A Firefox kompatibilis az Android 2.3, Android 4.0 és annál frissebb verzióval. A telepítéshez 50 MB belső tároló és 384 MB RAM szükséges, valamint olyan képernyő, amely mérete legalább 320 x 240. A Firefox for Android letölthető a weboldalról vagy megtalálható Google Áruházban.

Fontos: Ha rákeres a Firefoxra a Google Áruházban és nem találja a Firefox for Androidot, akkor az eszköz valószínűleg nem kompatibilis.

iPad, iPhone és iPod Touch eszközök

A Firefox elérhető iOS 8.2 vagy annál frissebb operációs rendszert futtató iPhonera, iPadre és iPod eszközökre. Ezzel kapcsolatos további információ az Elérhető a Firefox iPhone-ra vagy iPadre a nyelvemen? leírásban olvasható.

Egyéb mobil eszközök

A Firefox NEM érhető el a következő operációs rendszerekre: Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS és egyéb mobil operációs rendszerekre.

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Firefox Focus

Thunderbird

Webmaker

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
3 weeks ago
Updated by: