cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Flash videók lejátszása Firefox for Androidon

A Firefox for Android alapérelmezésként egy lejátszási ikont jelenít meg a Flash tartalomhoz. Ebből a leírásból megtudhatja, hogyan tekinthet meg videót és hogyan lehet a bővítményeket (pl. a Flasht) testreszabni.

  1. Telepítse fel az Adobe Flash lejátszót az Android eszközre az Archived Flash Player verziók lapjáról, az adobe.com weboldalról. Ezzel kapcsolatos további információ az https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/installing-flash-player-android-devices.html Adobe Flash kézi telepítése] leírásban olvasható.
  2. A Flash tartalom lejátszásához koppintson a bővítmény ikont megjelenítő szürke dobozra.

tap_to_play_native1

Flash tartalom lejátszása koppintás nélkül

A Flash koppintással történő lejátszásának megtartása biztonsági okokból fontos, mert biztosítja, hogy a bővítmény megbízható. Azonban beállítható, hogy Flash alapértelmezetten engedélyezve legyen a Firefox for Androidon:

  • Koppintson a Menü gombra (Néhány eszközön a képernyő alatt vagy a böngésző jobb felső sarkában található) , válassza ki a Beállítások előbb a (lehet, hogy előbb a Több lehetőségre kell koppintani) , a Testreszabás, majd a Megjelenítés menüpontot. Majd koppintson a Bővítmények beállításra és válassza ki az Engedélyezve.
  • Koppintson a Menü gombra (Néhány eszközön a képernyő alatt vagy a böngésző jobb felső sarkában található) , válassza ki a Beállítások előbb a (lehet, hogy előbb a Több lehetőségre kell koppintani) , majd a Megjelenítés menüpontot. Majd koppintson a Bővítmények beállításra és válassza ki az Engedélyezve.
Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Thunderbird

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
‎31-01-2017 05:08 PM
Updated by:
 
Contributors