cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Firefox könyvjelzők exportálása HTML fájlba biztonsági másolat vagy könyvjelző másolása céljából

Ez a leírás bemutatja hogyan exportálhatja a könyvjelzőit HTML-fájlba, amelyet használhat biztonsági másolatnak vagy másik böngészőbe importálhatja.

  1. A Könyvtár ablak megnyitásához nyomja meg a navigációs eszköztár jobb szélén található Könyvjelzők Bookmarks button win 2 gombot és válassza ki a Minden könyvjelző megjelenítése menüpontot.A Könyvtár ablak megnyitásához a menüsorban válassza ki a Könyvjelzők menü Minden könyvjelző megjelenítése menüpontját.A Könyvtár ablak megnyitásához a Firefox ablak tetején válassza ki a Könyvjelzők menüben a Minden könyvjelző megjelenítése menüpontot.

    A Könyvtár ablak megnyitásához kattintson a könyvjelző gombra Bookmarks-29 , és válassza ki a Minden könyvjelző megjelenítése opciót.

  2. A Könyvtár ablak eszköztárában kattintson az f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importálás és mentés gombra és nyomja meg Könyvjelzők exportálása HTML-be... gombot.
    Exporting HTML Bookmarks - HUN - Win7
  3. A megjelenő Könyvjelzőfájl exportálása ablak segítségével válassza ki az könyvjelzőket tartalmazó fájl helyét; a fájl alapértelmezett neve bookmarks.html. Az Asztal általában megfelelő erre, de természetesen bármely könnyen megjegyezhető helyet is választhat.
  4. Kattintson a Mentés gombra. A Könyvjelzőfájl exportálása ablak bezáródik.
  5. Zárja be a Könyvtár ablakot.

Firefox könyvjelzőit sikeresen exportálta. Az elmentett könyvjelzők HTML fájlt mostmár importálhatja más böngészőbe.

 

Customize this article

Firefox

Firefox for Android

Firefox for iOS

Firefox OS

Firefox Focus

Thunderbird

Webmaker

Version History
Revision #:
3 of 3
Last update:
3 weeks ago
Updated by:
 
Contributors