Sök i support

Akta dig för supportbedrägerier: Vi kommer aldrig att be dig att ringa eller skicka ett sms till ett telefonnummer eller dela personlig information. Rapportera misstänkt aktivitet med alternativet "Rapportera missbruk".

Learn More

Profile is not loaded after migration from another Ubuntu machine, folders are correct

  • 1 svar
  • 1 har detta problem
  • 18 visningar
  • Senaste svar av Wollipolli

more options

I have migrated my profile for Thunderbird (TB) from an old machine to a new machine, both running Ubuntu 20.04.4LTS. Both have TB 91.7.0 installed via apt. The Profile folders are located on a separate NTFS partition. I opened a terminal and ran "thunderbird -p" to open the profile manager. I created a new profile and pointed it to the profile folder path (path/to/ntfs/partition/Thunderbird/Profiles/xxxxxxxxx.default).

I open TB but only see the "welcome page" asking me to setup a new account. When I check the profile folder under about:profiles it shows me the correct path.

What could be the issue? I appreciate your help!

For migrating Firefox everything worked smoothly using the same procedure.

I have migrated my profile for Thunderbird (TB) from an old machine to a new machine, both running Ubuntu 20.04.4LTS. Both have TB 91.7.0 installed via apt. The Profile folders are located on a separate NTFS partition. I opened a terminal and ran "thunderbird -p" to open the profile manager. I created a new profile and pointed it to the profile folder path (path/to/ntfs/partition/Thunderbird/Profiles/xxxxxxxxx.default). I open TB but only see the "welcome page" asking me to setup a new account. When I check the profile folder under about:profiles it shows me the correct path. What could be the issue? I appreciate your help! For migrating Firefox everything worked smoothly using the same procedure.

Vald lösning

In a desperate attempt, I redid the whole migration and this time it worked. The copy of the profile folder must have been corrupted or else I don't understand.

Issue can be closed...

Läs svaret i sitt sammanhang 👍 0

Alla svar (1)

more options

Vald lösning

In a desperate attempt, I redid the whole migration and this time it worked. The copy of the profile folder must have been corrupted or else I don't understand.

Issue can be closed...