[sv][Firefox för företag] översättningsöversikt

Språk: Svenska

Bli volontär för Mozilla Support
Översikt
Artiklar topp 100
Dessa är de 100 mest besökta artiklarna de senaste 30 dagarna, som står för över 99% av trafiken till kunskapsbasen.
0 av 68 0%
Artiklar topp 50
Dessa är de 50 mest besökta artiklarna de senaste 30 dagarna.
0 av 50 0%
Artiklar topp 20
Dessa är de 20 mest besökta artiklarna de senaste 30 dagarna, som står för över 50% av trafiken till kunskapsbasen.
0 av 20 0%
Alla kunskapsbas-artiklar
Det här är antalet kunskapsbas-artiklar som är redo att bli översatta.
0 av 68 0%
Mallar
Mallar är ett sätt att återanvända bitar av innehåll över alla KB-artiklar. Du kan skapa och uppdatera en uppsättning instruktioner på ett ställe, och sedan hänvisa till dem på andra sidor.
2 av 3 67%
Användargränssnitt
Ett helt översatt användargränssnitt förbättrar upplevelsen för besökare på ditt språk. Hjälp till att översätta gränssnittet.
Mest besökta
Artikel Besök Status
Deploy Firefox with MSI installers 5 022
Översättning behövs
Customizing Firefox Using Group Policy (Windows) 2 736
Översättning behövs
Choosing a Firefox update channel 2 117
Översättning behövs
Setting Up Certificate Authorities (CAs) in Firefox 1 960
Översättning behövs
Managing Firefox with Microsoft Endpoint Manager (Intune) 1 579
Översättning behövs
How to silently install/uninstall Firefox for Enterprise 1 520
Översättning behövs
Customizing Firefox Using policies.json 1 142
Översättning behövs
Deploying Firefox on MacOS using PKG and Jamf 1 112
Översättning behövs
Customizing Firefox Using AutoConfig 990
Översättning behövs
Firefox Enterprise Kiosk mode 961
Översättning behövs
Firefox Mac OS X 10.9, 10.10 and 10.11 users move to Extended Support Release 895
Översättning behövs
Firefox ESR release cycle 737
Översättning behövs
Where to find release notes for Firefox for Enterprise 504
Översättning behövs
Managing Firefox Updates 341
Översättning behövs
Enforcing policies on Firefox for Enterprise 268
Översättning behövs
Drag and Drop errors with Firefox Launcher Process enabled and Windows UAC disabled - How to Fix 267
Översättning behövs
Firefox for Enterprise 124 - Release notes 210
Översättning behövs
Supported Platforms and System Requirements 202
Översättning behövs
Deploying Firefox with extensions 201
Översättning behövs
How is Firefox Enterprise different from normal Firefox? 159
Översättning behövs
Mallar
Artikel Status
Template:addonsupport
Updated
Template:policylist
Updated
Template:enterprise
Uppdatering behövs