[sv][Firefox för iOS] översättningsöversikt

Språk: Svenska

Bli volontär för Mozilla Support
Översikt
Artiklar topp 100
Dessa är de 100 mest besökta artiklarna de senaste 30 dagarna, som står för över 99% av trafiken till kunskapsbasen.
14 av 57
25%
Artiklar topp 50
Dessa är de 50 mest besökta artiklarna de senaste 30 dagarna.
12 av 50 24%
Artiklar topp 20
Dessa är de 20 mest besökta artiklarna de senaste 30 dagarna, som står för över 50% av trafiken till kunskapsbasen.
8 av 20 40%
Alla kunskapsbas-artiklar
Det här är antalet kunskapsbas-artiklar som är redo att bli översatta.
14 av 57 25%
Mallar
Mallar är ett sätt att återanvända bitar av innehåll över alla KB-artiklar. Du kan skapa och uppdatera en uppsättning instruktioner på ett ställe, och sedan hänvisa till dem på andra sidor.
15 av 15 100%
Användargränssnitt
Ett helt översatt användargränssnitt förbättrar upplevelsen för besökare på ditt språk. Hjälp till att översätta gränssnittet.
  • Översättning
  • Granska
Mest besökta
Artikel Besök Status
Delar Firefox min position med webbplatser? 38 297
Uppdatering behövs
Enhanced Tracking Protection in Firefox for iOS 15 887
Översättning behövs
Send usage data on Firefox mobile browsers 9 197
Översättning behövs
Hantera enheter som använder Firefox-konton 8 593
Uppdatering behövs
Reset your Firefox Account password with Recovery Keys 6 952
Översättning behövs
Rensa webbhistorik i Firefox för iOS 2 928
Uppdatering behövs
Add-ons in Firefox for iOS 2 589
Översättning behövs
Unable to set Firefox as the default browser for iOS 2 519
Översättning behövs
Hur du lägger till och tar bort bokmärken i Firefox för iOS 1 481
Uppdatering behövs
How do I create a screenshot of my problem? 1 278
Översättning behövs
Stäng automatiskt privata flikar när du lämnar privat surfning 1 249
Uppdatering behövs
Synkronisera dina bokmärken och webbhistorik i Firefox för iOS 1 185
Uppdatering behövs
Visa webbplatser som en dator i Firefox för iOS 1 127
Uppdatering behövs
How do I delete my Firefox Account? 1 107
Översättning behövs
Download photos and files on Firefox for iOS 923
Översättning behövs
Avoid and report Mozilla tech support scams 727
Översättning behövs
Finns Firefox tillgängligt för iPhone eller iPad på mitt språk? 629
Uppdatering behövs
Ta bort mest besökta webbplatser från hemskärmen i Firefox för iOS 514
Uppdatering behövs
Sync logins in Firefox for iOS 429
Översättning behövs
Avinstallera Firefox för iOS 398
Uppdatering behövs
Mallar
Artikel Status
Template:desktoponly
Template:ios2.0
Template:ios8.0
Template:ioscoming
Template:ioslibrary
Template:iosmenu
Template:iostranslation
Template:newerversionios
Template:pageactions
Template:pageactionsios