Vad är nytt i Firefox Focus för iOS (version 8)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen tillbaka! Den här uppdateringen kommer med följande förbättringar:

Sökförslag

Börja skriva i en sökning och Firefox Focus kan visa förslag från din standardsökmotor. Se Sökförslag i Firefox Focus för iOS för mer information.

Lägg till en webbsida till din autokompletteringslista

Få dina favoritwebbplatser snabbare genom att lägga till dem i din autokompletteringslista. När du trycker på sidans webbadress kommer du att få en fråga om att lägga till den i din lista. Se Autokomplettera webbplatser i Firefox-fokus för iOS om du vill veta mer om dessa inställningar.

Åtgärda problem och förbättringar

Ni har rapporterat några problem, så vi har fixat dem. Tack för att ni hjälpte oss att förbättra Firefox Focus!