Vad är nytt i Firefox Focus för Android (version 8)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Vi skulle gärna få dina tankar och funderingar om vad som fungerar -- och vad som inte gör det -- i Firefox Focus! Personer i Focus-teamet sätter upp entimmars videointervjuer (på engelska) med Focus-användare. Deltagarna får ett presentkort från Amazon på $75. Läs mer.

Version: 8
Utgivningsdatum: 20 december 2018
Här är de ändringar som du ser i den här versionen av Firefox Focus för Android.

• När du stänger av spårningsskydd för en betrodd webbplats, blir den avstängd tills du sätter på den igen. Du kan hantera webbplatser du har stängt av under Inställningar -> Sekretess & säkerhet -> Avancerat -> Undantag. Se Lägg till betrodda webbplatser till din tillåtelselista för att hantera dessa inställningar.
  • Lägg till en webbplats som du tittar på i din autokompletteringslista genom att klicka på dess URL i adressfältet. Se Inställningar för autokomplettering i Firefox Focus adressfält.
  • Den nya Focus-motorn, GeckoView, stöder nu säker surfning och kommer att varna dig när du ska besöka en farlig webbplats som är känd för skadlig kod, nätfiske och nedladdning av oönskad programvara på din enhet. Läs mer om Safe browsing in Firefox Focus.
  • Blockering av kakor från tredje part innehåller nu möjligheten att endast blockera spårningskakor från tredje part (tack vare den nya Focus-motorn, GeckoView!). Om du vill veta mer, se Blockera kakor i Firefox Focus för Android.