Vad är nytt i Firefox Focus for Android (version 7)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Version: 7
Utgivningsdatum: 2 Oktober 2018

Här är de förändringar du ser i den här versionen av Firefox Focus för Android:

• Vi har lagt till sökförslag så att du kan komma till webbplatser snabbare. Se Sökförslag i Firefox Focus för Android.
  • Vi har lagt till tips på startsidan för att hjälpa dig att snabbt komma till populära funktioner.
  • Firefox Focus drivs nu av GeckoView för en snabbare och säkrare webbläsarupplevelse. Läs mer på GeckoView i Firefox Focus.

Dessa fina personer hjälpte till att skriva den här artikeln:

Illustration of hands

Bli volontär

Väx och dela din expertis med andra. Svara på frågor och förbättra vår kunskapsbas.

Läs mer