Vad är nytt i Firefox för iOS 17

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen till den senaste Firefox för iOS utgåvan. Denna uppgradering ger dig större synlighet och kontroll över dina webbläsarinställningar och bokmärken.

Ta bort bokmärken

Du kan nu ta bort bokmärken eller bokmärkesmappar synkroniserade från Firefox för datorer. Dra bara åt vänster på ett bokmärke eller en mapp för att ta bort dem.

delete bookmark ios

Mer synlighet på funktioner

Firefox låter dig veta när vissa inställningar är påslagna, till exempel läget inga bilder. En indikator visas på menyknappen för att påminna dig om att en funktion är påslagen.

firefox for ios 17 badge