Uppdatera Firefox till den senaste versionen | Hur man

Uppdatera Firefox till den senaste versionen

Som standard är Firefox inställd på att automatiskt uppdateras, men du kan alltid göra en manuell uppdatering. Gör så här:

Obs: Om du uppdaterar Firefox på jobbet, kontrollera med din IT-avdelning om du stöter på problem.

Obs: Om du använder en Linux-distribution som har en paketerad version av Firefox, då måste du vänta på att en uppdaterad version av paketet släpps. Denna artikel gäller endast om du har installerat Firefox manuellt (utan att använda din distributions pakethanterare).
  1. Högst upp i Firefox-fönstret klicka på knappen Firefox, gå över till menyn Hjälp och välj Om Firefox.Högst upp i Firefox-fönstret klicka på menyn Hjälp och välj Om Firefox.Klicka på menyknappen New Fx Menu , klicka på hjälp Help-29 och välj Om Firefox.På menyraden klicka på menyn Firefox och välj Om Firefox.
  2. Fönstret Om Firefox öppnas och Firefox kommer att börja söka efter uppdateringar och ladda ner dem automatiskt.
    Update Win1 Fx14
  3. När uppdateringarna är klara att installeras, klicka på Starta om för att uppdateraStarta om Firefox för att uppdatera.
    Update Win2 Fx14 Update Win2 Fx34
Viktigt:Om uppdateringen inte startade, inte slutfördes eller det uppstod något annat problem, vänligen hämta och installera den senaste Firefox version från mozilla.org för ditt operativsystem och språk.

För att ändra uppdateringsinställningar, se Inställningarfönstret - Avancerat.

Dela artikeln: http://mzl.la/152VFwM