Uppdatera Firefox till den senaste versionen | Hur man

Uppdatera Firefox till den senaste versionen

Som standard är Firefox inställd på att automatiskt uppdateras, men du kan alltid göra en manuell uppdatering. Gör så här:

Obs: Om du använder en Linux-distribution som har en paketerad version av Firefox, då måste du vänta på att en uppdaterad version av paketet släpps. Denna artikel gäller endast om du har installerat Firefox manuellt (utan att använda din distributions pakethanterare).
  1. Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu , klicka på hjälp Help-29 Fx57Help Hjälp och välj Om Firefox.På menyraden klickar du på menyn Firefox och välj Om Firefox.
  2. Fönstret Om Mozilla FirefoxOm Firefox öppnas och Firefox kommer att börja söka efter uppdateringar och ladda ner dem automatiskt.
    AboutFx50Downloading Fx59AboutFirefox-downloadingWin about-Fx55-downloading
  3. När uppdateringarna är klara att installeras, klicka på Starta om Firefox för att uppdateraStarta om för att uppdatera Firefox.
    AboutFx50Restart Fx59AboutFirefox-RestartWin about-Fx55-restart Fx57RestartToUpdate-Mac
Viktigt: Om uppdateringen inte startade, inte slutfördes eller det uppstod något annat problem, kan du gå till denna nedladdningssida för att hämta och installera den senaste versionen av Firefox för ditt operativsystem och språk eller använd denna nedladdningslänk (se Hur man laddar ner och installerar Firefox på WindowsInstallera Firefox på LinuxHow to download and install Firefox on Mac för mer information).

Skydda dig: Hämta endast från de officiella Mozilla-länkarna ovan för att undvika skadlig kod.

Uppdateringsinställningar kan ändras i inställningar för Firefox Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu och välj Inställningar.Inställningar. I panelen Allmänt, bläddra ner till sektionen Firefox uppdateringar.

Denna artikel, liksom all support från Firefox, kommer mestadels från frivilliga, som fortsätter hålla Mozilla stolt oberoende och med öppen källkod. Fortsätt surfa fritt