Uppdatera Firefox till den senaste versionen

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 148752
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Uppdaterat för 56
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Som standard är Firefox inställd på att automatiskt uppdateras, men du kan alltid göra en manuell uppdatering. Gör så här:

Obs: Om du använder en Linux-distribution som har en paketerad version av Firefox, då måste du vänta på att en uppdaterad version av paketet släpps. Denna artikel gäller endast om du har installerat Firefox manuellt (utan att använda din distributions pakethanterare).
  1. Klicka på menyknappen New Fx Menu, klicka på hjälp Help-29 och välj Om Firefox.På menyraden klickar du på menyn Firefox och välj Om Firefox.
  2. Fönstret Om Mozilla Firefox öppnas och Firefox kommer att börja söka efter uppdateringar och ladda ner dem automatiskt.
    AboutFx50DownloadingFx55AboutFirefox-downloadingWinabout-Fx55-downloading
  3. När uppdateringarna är klara att installeras, klicka på Starta om Firefox för att uppdateraStarta om för att uppdatera Firefox.
    AboutFx50RestartFx55AboutFirefox-restartWinabout-Fx55-restart
Viktigt: Om uppdateringen inte startade, inte slutfördes eller det uppstod något annat problem, använd denna nedladdningslänk eller gå till denna nedladdningssida för att hämta och installera den senaste versionen av Firefox för ditt operativsystem och språk (se Hur man laddar ner och installerar Firefox på WindowsInstallera Firefox på LinuxHow to download and install Firefox on Mac för instruktioner).

Skydda dig: Hämta endast från de officiella Mozilla-länkarna ovan för att undvika skadlig kod.

Uppdateringsinställningar kan ändras i inställningar för Firefox.

I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

. I panelen Allmänt, bläddra ner till sektionen Firefox uppdateringar.

Denna artikel, liksom all support från Firefox, kommer mestadels från frivilliga, som fortsätter hålla Mozilla stolt oberoende och med öppen källkod. Fortsätt surfa fritt