Template:dohtoggle

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 185319
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Översatt mall
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Ja
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll
  1. I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

2. I panelen Allmänt, bläddra ner till Nätverksinställningar och klicka på knappen Inställningar….
  3. i fönstret som öppnas, bläddra ner till Aktivera DNS över HTTPS.
    • På: Markera kryssrutan Aktivera DNS över HTTPS. Välj en leverantör eller konfigurera en anpassad leverantör.
    • Av: Avmarkera kryssrutan Aktivera DNS över HTTPS.
    Aktivera DNS via HTTPS
  4. Klicka på OK för att spara dina ändringar och stänga fönstret.