Template:DisableHWAflash

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

1. Gå till this Adobe Flash Player Help page.
  2. Mallen "ContextMenu" finns inte eller har inte någon godkänd revidering. på Flash Player-logotypen på den sidan och klicka sedan på Inställningar på snabbmenyn. Inställningsfönstret för Adobe Flash Player öppnas.
  3. Klicka på ikonen längst ner till vänster i inställningsfönstret för Adobe Flash Player för att öppna visningspanelen.
  4. Ta bort markeringen från Aktivera maskinvaruacceleration.

Flash player inställningar
  5. Klicka på Stäng för att stänga inställningsfönstret för Adobe Flash Player.
  6. Starta om Firefox.