Ta bort mest besökta webbplatser från hemskärmen i Firefox för iOS

Firefox för iOS visar dina Mest besökta webbplatser (frekvent besökta och nyligen besökta sidor) på hemskärmen (Awesome Screen) så att du kan nå dem enkelt. Om du inte vill att dessa sidor visas, kan du enkelt ta bort dem:

1. Tryck och håll på någon av de sidor på hemskärmen tills ett rött x visas på varje ruta.
  2. Tryck på det röda x på de sidor du vill ta bort.
    delete top site firefox ios
  3. Tryck på Klar högst upp på skärmen när du är klar.
Att rensa webbhistoriken kommer också att rensa dina mest besökta webbplatser. Se Rensa webbhistorik i Firefox för iOS för instruktioner.
// Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln:lubblig. Du kan också hjälpa till - lära dig hur.