Förslagslådan | Navigering

Förslagslådan

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Vi vill ha din feedback!

Vi samlar in era omdömmen, läser era kommentarer och presenterar dem för Mozillas ingenjörs -och produktions-team varje vecka. Använd den här länken för att skicka oss värdeful feedback:

Submit Your Feedback

Du kan även hjälpa oss att göra Firefox bättre genom att skicka in användardata

Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln: krissie. Du kan också hjälpa till - ta reda på hur.
Få support för en annan plattform:
Anpassa artikeln

Firefox

Firefox for Android

Firefox OS