Stäng av webbtypsnitt i Firefox för Android

Denna artikel gäller för den senaste versionen av Firefox för Android. För att njuta av dessa funktioner uppdatera först till den senaste versionen av Firefox för Android.
Firefox för Android ger dig möjlighet att stänga av webbtypsnitt för att snabba upp din surfning eller använda mindre data.

Här beskrivs hur du gör det:

1. Tryck på menyknappen (antingen under skärmen på vissa enheter eller i det övre högra hörnet i webbläsaren) .
  2. Tryck på Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) .
  3. Tryck på Avancerat.
  4. Tryck på kryssrutan bredvid Visa webbtypsnitt för att aktivera det. Ta bort markeringen för att stänga av det. Dina ändringar sparas automatiskt.
    webfonts android 47