Sökförslag i Firefox Focus för Android

När du skriver i adress- eller sökfältet rekommenderar Firefox Focus populära sökningar som matchar vad du skriver.

När du skriver text i adressfältet för första gången frågar Firefox Focus om du vill aktivera sökförslag. Därefter kan du ändra inställningen när som helst:

  1. Tryck på menyknappen bredvid adressfältet:

    focus menu android
  2. Tryck på Inställningar i menyn.
  3. Tryck på Sök på nästa skärm.
  4. Tryck på reglaget bredvid Hämta sökförslag för att slå på eller av.
// Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln:Andreas Pettersson. Du kan också hjälpa till - lära dig hur.

Var den här artikeln till hjälp? Vänligen vänta...

Bli volontär för Mozilla Support