Jag har problem med mitt Firefox-konto

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: I'm having problems with my Mozilla account

Behöver du hjälp med ditt Firefox-konto? Här är några lösningar som hjälper dig att komma igång. Om du inte hittar något svar här, ställ en fråga i vårt support forum.

Jag har skapat ett Firefox-konto. Vad kan jag göra med det?

Först och främst, tack för att du registrerat dig! Vi har skapat en sida för att hjälpa dig att förstå och få ut det mesta av alla de fantastiska funktionerna Firefox-konton har att erbjuda:

Access Mozilla Services with a Firefox Account

Jag har problem med att verifiera mitt Firefox-konto.

Den här sidan hjälper dig med verifiering: I'm having problems confirming my Mozilla account

Om du fortfarande har problem kan du kontakta Mozilla Support.

Jag har fått ett e-postmeddelande från Firefox-konton. Vad ska jag göra?

Firefox-konton skickar olika e-postmeddelanden för säkerhetsändamål och för att hjälpa dig att styra din upplevelse.

Du kan få följande e-postmeddelanden:

Ditt lösenord för Firefox-konton har ändrats.

Det betyder att lösenordet nyligen har ändrats på ditt konto.

Om du tänkt ändra ditt lösenord, krävs det ingen ytterligare åtgärd. Om du inte är säker på varför du fick det här e-postmeddelandet, återställ ditt lösenord för Firefox-konton omedelbart.

Ditt lösenord för Firefox-konton har återställts.

Det innebär att ditt lösenord nyligen har återställts. Om detta gjordes av dig, krävs ingen ytterligare åtgärd. Om du inte är säker på varför du fick det här e-postmeddelandet, återställ ditt lösenord för Firefox-konton omedelbart.

Du har anslutit din första enhet till ditt Firefox-konto.

Det innebär att du har registrerat dig och verifierat ditt Firefox-konto och är redo att använda det på din första enhet. Om du inte är säker på varför du har fått det här e-postmeddelandet föreslår vi att du återställer lösenordet för Firefox-konton och ändrar ditt lösenord för e-post.

Av säkerhetsskäl har ditt Firefox-konto låsts. För att utföra aktiviteter på kontonivå, klicka på länken för att åter verifiera ditt konto nu.

Det här meddelandet innebär att vi upptäckt misstänkt aktivitet på ditt Firefox-konto. Du måste åter verifiera ditt konto genom att klicka på länken för att kunna komma åt Firefox-konton.

Vänligen aktivera ditt konto genom att bekräfta denna e-postadress.

Det här meddelandet innebär att någon skapade ett konto med din e-postadress. Om det var du, vänligen bekräfta din e-postadress.

Om du inte är säker klickar du inte på verifieringslänken i e-postmeddelandet. Om du bekräftat e-posten av misstag så bör du återställa lösenordet för Firefox-konton för att undvika säkerhetsproblem.

Hur använder jag Firefox-konton på mina enheter?

Om du använder Sync hjälper dessa artiklar dig att konfigurera Firefox-konton och Sync: