Privat surfning på Firefox för Android

Använd privat flik i Firefox för Android för att besöka webbsidor utan att spara historik, lösenord eller webbplatsinställningar.

Vad sparar inte privat surfning?

• Besökta webbsidor
  • Formulär och sökposter
  • Lösenord
  • Data (nedladdade filer kommer fortfarande att sparas till enheten, men de kommer inte att visas i Firefox nedladdningshistorik )
  • Kakor
  • Tillfälliga internetfiler (cachade filer)

Få en helt privat surfningserfarenhet med Firefox för Android. Använd den privata fliken för att besöka webbplatser utan att spåras eller bli spårad.

Privat surfning kommer att:

• Förhindra att historik, lösenord och inmatningar från att sparas
  • Stoppa automatiska ifyllningsformulär och sökfält
  • Blockera kakor
  • Blockera tillfälliga internetfiler
  • Blockera tredjepartsspårningselementen på webbsidor som du besöker. (Tips: Du kan stänga av detta när som helst. Se Spårningsskydd i Firefox för Android)

Öppna en privat flik

• Öppna en tom, privat flik: Tryck på Firefox-knappen Meny (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) , tryck sedan på Ny privat flik.
  • Öppna länk i en privat flik: Tryck länge på en länk för att få upp en meny och välj Öppna länk i privat flik.

Visa öppna privata flikar

Tryck på flikikonen längst upp på skärmen, sedan på maskikonen för att visa de webbplatser som du har öppnat i privat surfning.

m36 private browsingprivate tab list android 57

För att stänga en flik, tryck på X bredvid den flik du vill stänga. Du kan också stänga alla öppna flikar genom att trycka på menyknappen, sedan Stäng privata flikar.

Varning: Privat surfning gör dig inte anonym på Internet. Din internetleverantören, arbetsgivare (om du använder din arbetsgivares WiFi, till exempel), eller webbplatserna själva kan fortfarande spåra vilka sidor du besöker.