Öppna länkar i bakgrunden för att läsa senare med Firefox för Android

Denna artikel gäller för den senaste versionen av Firefox för Android. För att njuta av dessa funktioner uppdatera först till den senaste versionen av Firefox för Android.

Med funktionen flik-kö kan du öppna länkar i bakgrunden utan att lämna appen du använder. Firefox kommer att ladda dina länkar för senare visning så att du kan fortsätta att använda andra appar utan avbrott.

Aktivera flik-kön

Flik-kön kan aktiveras via menyn Inställningar:

1. Tryck på menyknappen (antingen under skärmen på vissa enheter eller i det övre högra hörnet i webbläsaren) och välj sedan Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) .
  2. Välj Allmänt.
  3. Markera alternativet Öppna flera länkar.

Öppna flikar i bakgrunden

Tänk dig att du vill öppna en länk i en av dina appar, flik-kön öppnar denna i bakgrunden utan att avbryta dig. Så här fungerar det:

1. I en annan app (exempel: Hangouts eller E-post), tryck på länken tills en meny visas.
  2. Tryck på Öppna i webbläsaren.
  3. Firefox öppnar länken i bakgrunden. Ett meddelande visas längst ner på skärmen och i notifieringsraden. (Tryck på Öppna nu längst ner på skärmen för att se sidan direkt eller fortsätt använda din app för att köa fler flikar.)
    tab_2
  4. När du är redo att visa dina sidor, tryck på meddelandet i notifieringsraden.
    tab-3
  5. Firefox kommer nu att öppnas med alla dina länkar förladdade.
    tab-4
// Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln:Andreas Pettersson, peki01. Du kan också hjälpa till - lära dig hur.