Om rutor i Ny flik

På sidan Ny flik visar Firefox länkar till webbsidor som miniatyrer (miniatyriserade bilder) eller logotyper, så kallade "rutor".

tiles 39

När du använder Firefox för första gången, ser du länkar till Mozillas webbplatser. Dessa ersätts så småningom med länkar till ofta och nyligen besökta webbplatser från din webbhistorik.

// Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln:Andreas Pettersson. Du kan också hjälpa till - lära dig hur.

Var den här artikeln till hjälp? Vänligen vänta...

Bli volontär för Mozilla Support