Nyheter i Firefox för iOS (version 4.0)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen tillbaka! Den här uppdateringen kommer med fler förbättringar för att ge dig en mjukare och mer integrerad webbupplevelse. Lägg till den nya Firefox widgeten på din Idag skärm och nå dina nya flikar och kopierade länkar ännu snabbare. Du kan även komma åt dina bokmärken med endast några få knapptryckningar i sökfältet. Vi erbjuder dig också större kontroll över certifikatvarningar.

Firefox på din Idag skärm

Finns på iOS 9 och uppåt. Besök Apples supportsida för att lära dig att hitta din version.

När du lägger till Firefox widgeten på din Idag skärm kan du snabbt öppna nya flikar eller öppna länkar du kopierat till urklipp.

ios_widget_4.0

Om enheten är låst, kommer Firefox att visas på Idag skärmen med den kopierade länken dold för att skydda din integritet.

Få tillgång till dina bokmärken med sökfältet (Smarta adressfältet)

När du skriver i sökfältet kommer Firefox, utöver sökmotorns resultat, visa matchande resultat från dina bokmärken. Skriv in din sökning och dina bokmärken kommer visas med en stjärna bredvid dem.

sokresultat_firefox_for_ios

Ignorera certifikatfel

Som standard håller Firefox din information säker genom att varna dig när en webbsidas anslutning inte är säker. Om du är säker på att du vill ansluta till en potentiellt osäker webbsida erbjuder Firefox nu valet att ignorera varningen.

ignorera_cert_ios_4.0
Se Certifikatvarningar i Firefox för iOS för att lära dig mer.

Skriv ut webbsidor

Skriv ut webbsidor till din Airprint skrivare genom att trycka på dela knappen share button ios längst ned på skärmen, följt av Skriv ut ikonen.

skrivut_ios_4.0

Om du vill veta mer om den senaste versionen av Firefox för iOS, se Vad är nytt i Firefox för iOS (version 6.0).