Möt teamet

Mozilla skulle vilja tacka följande personer för deras bidrag till support.mozilla.org genom åren:

Administratörer

Rosana Ardila, från Berlin i Tyskland, är Community Support Program Manager. Hon arbetar tillsammans med communityt för att hitta nya sätt att få communityt att växa och erbjuda den bästa supporten för Firefox-användare världen över. Hon heter rosana på IRC och rard i forumet.

Ibai Garcia, från Abadiño i Spanien, är vår tjäster-expert. Ibai bygger upp vår support för tjänster såsom Firefox Sync och han arbetar med andra Mozilla-team för att erbjuda support för våra nya och kommand webb-produkter. Han heter ibai på IRC och i forumet.

Michelle Luna, från San Fransisco i Kalifornien, är vår mobil-expert. Hon bygger upp vår support kring Firefox för mobil och är väldigt aktiv att bygga upp ett community kring de nya och spännande Mozilla-produkterna. Hon heter michelleluna på IRC och mluna i forumet.

Matthew Middleton, från Columbus i Ohio, är vår live-chat-expert och administratör. Ibland hjälper han 400 personer i veckan på egen hand, men föredrar sällskapet av vårt livliga live-chat-community. Han heter zzxc på IRC och i forumet.

David Tenser, från Eskilstuna i Sverige, är Director of Support på Mozilla och ansvarar för SUMO. Han skrev den första Firefox hjälp-webbsidan 2002 och leder nu insatsen att leverera den bästa möjliga hjälpen till Firefox-användare världen över. Han heter djst på IRC och i forumet.

Kadir Topal, från Duisburg i Tyskland, är produkt-manager på SUMO. Han hjälper till att definiera och kommunicera produkt-vision och strategi, och att bygga en konsensus bland SUMO-medarbetare, utvecklare, UX-designers och andra team angående prioriteringar. Han heter Topal på IRC och KadirTopal i forumet.

Michael Verdi, från San Antonio i Texas är SUMO:s innehålls-manager och video-artist. Han arbetar, bland mycket annat, tillsammans med vårt community för att skriva nya, för förbättra existerande, support-artiklar. Han heter verdi på IRC och i forumet.

Cheng Wang, från Mountain View i Kalifornien, är vår prestandamått-guru. Han bearbetar konstant så mycket information som möjligt från de data vi får genom SUMO för att hjälpa utvecklare att förbättra Firefox. Han heter cww på IRC och i forumet.

Main contributor groups

Localizers

Lead                 Language               Lead                 Language                    Lead                 Language
Linostar العربية bogomilбългарски език Swarnavaবাংলা
kerminatorBosanski ToniherCatalà JasnaPakačeština
dikribdansk ThomasLendoDeutsch constantonΕλληνικά
AleksejEsperanto willyarandaespañol Merikes eesti
IbrahimaPulaar-Fulfude funkySuomi scoobidiverfrançais
FjoerfoksFrysk tomerעִבְרִית Ashishnamdevमानक हिन्दी
kkemenczyMagyar belutzBahasa Indonesia underpassItaliano
marsf日本語 jovanovskiмакедонски јазик Midhunമലയാളം
kothartharmyanma bhasa TonnesNederlands GmbHpolski
Seta00Português (pt-BR) inguinhaPortuguês (pt-PT) gion-andrirumantsch
alexxedromână Unghostрусский язык wladowslovenčina
smoslovenščina Milosсрпски језик maxcoderTürkçe
Bogdancevукраїнська loveleeyoungaeTiếng Việt kmc中文(zh-CN)
dwchiang中文(zh-TW)

If you don't see your language here and would like to start a translation, please contact Rosana Ardila, she will help you get started: rardila (at) mozilla dot com