Kontrollmeddelanden i Firefox för Android

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Denna artikel gäller för den senaste versionen av Firefox för Android. För att njuta av dessa funktioner uppdatera först till den senaste versionen av Firefox för Android.

Håll dig uppdaterad med dina favoritwebbplatser! När du besöker en webbplats som inte uppdateras ofta, kan Firefox meddela dig när det har nytt innehåll.

Du kan aktivera dessa meddelanden genom att följa dessa steg:

1. Tryck på ikonen för kontrollcentret (hänglås).
    Hanglas
  2. Tryck på Redigera platsinställningar.
  3. I kryssrutan bredvid Notifieringar, sätta en bock för att registrera dig för meddelanden eller ta bort den för att stänga av notifieringar.
    Notifieringar
  4. Tryck på Rensa.

Firefox logotyp visas högst upp på skärmen så att du vet när sidan har uppdaterats. Tryck på den för att ladda den uppdaterade sidan.