Kompakta flikar - gör dina flikar mindre

Denna artikel gäller för den senaste versionen av Firefox för Android. För att njuta av dessa funktioner uppdatera först till den senaste versionen av Firefox för Android.

Med Firefox för Android kan du konfigurera din fliklista så att de tar mindre plats.

compact tabs 53

Så här ändrar du dina inställningar till kompakta flikar:

1. Tryck på menyknappen (antingen under skärmen på vissa enheter eller i det övre högra hörnet i webbläsaren) .
  2. Tryck på Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) .
  3. Tryck på Allmänt.
  4. Tryck på reglaget bredvid Kompakta flikar för att aktivera. (Orange betyder att den är aktiverad.)