Finns Firefox tillgängligt för iPhone eller iPad på mitt språk?

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: Is Firefox available for iPhone or iPad in my language?

Firefox för iOS är tillgänglig för iPad, iPhone och iPod touch enheter som är kompatibla med iOS 8.2 eller senare. För den bästa Firefox upplevelsen, kolla att du har den senaste versionen av iOS för din enhet.

Registrerade Apple App Store användare kan ladda ner Firefox för iOS i följande språk:

Firefox använder alltid din enhets standardspråk. Se Change the default language on Firefox for iOS för mer information.
  • bengali (Indien)
  • bretonska
  • bulgariska
  • kinesiska (förenklad)
  • kinesiska (traditionell)
  • tjeckiska
  • holländska
  • engelska (USA)
  • esperanto
  • franska
  • frisiska
  • galiciska
  • tyska
  • isländska
  • indonesiska
  • irländska
  • italienska
  • japanska
  • khmer
  • koreanska
  • lettiska
  • litauiska
  • lågsorbiska
  • norska (Bokmål)
  • norska (Nynorsk)
  • polska
  • portugisiska (Brasilien)
  • portugisiska (Portugal)
  • rumänska
  • ryska
  • skotsk gäliska
  • slovakiska
  • slovenska
  • spanska (Chile)
  • spanska (Internationell)
  • spanska (Mexiko)
  • svenska
  • tagalog
  • turkiska
  • ukrainska
  • högsorbiska
  • uzbekiska
  • walesiska