Hur du ändrar din standardwebbläsare i Windows

Denna artikel gäller endast för Windows 10.
När du uppgraderar till Windows 10 kan din standardwebbläsare vara inställd på Microsoft Edge istället för Firefox. Följ dessa steg för att ställa in Firefox som din standardwebbläsare.

1. I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

2. I panelen Allmänt, klicka på Ange som standard…
    Allmänt 57Allmänt 61Allmänt 71
  3. Fönstret appinställningar öppnas med skärmen Välj standardappar.
  4. Bläddra ner och klicka på Webbläsare. I detta fall kommer ikonen visa antingen Microsoft Edge eller Välj din standardwebbläsare.
    Standardappar
  5. På skärmen Välj en app, klicka på Firefox för att ställa in den som standardwebbläsare.
    Välj en app
  6. Firefox är nu din standardwebbläsare. Stäng fönstret för att spara dina ändringar.