Hur du ändrar din standardwebbläsare i Windows 10

Denna artikel gäller endast för Windows 10.
När du uppgraderar till Windows 10, kan du av misstag återställa din standardwebbläsare till Microsoft Edge. Följ dessa steg för att ändra din standardwebbläsare till Firefox.

1. Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu och välj Inställningar.Inställningar.
  2. I panelen Allmänt, klicka på Gör till standardAnge som standard….
    Allmänt standard Fliken allmänt Allmänt 57 Allmänt 61
  3. Fönstret appinställningar öppnas med skärmen Välj standardappar.
  4. Bläddra ner och klicka på Webbläsare. I detta fall kommer ikonen visa antingen Microsoft Edge eller Välj din standardwebbläsare.
    Standardappar
  5. På skärmen Välj en app, klicka på Firefox för att ställa in den som standardwebbläsare.
    Välj en app
  6. Firefox är nu din standardwebbläsare. Stäng fönstret för att spara dina ändringar.