Hur kan jag titta på Flash-video med Firefox för Android?

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Firefox för Android visar ikonen tap-to-play som standard för Flash. Använd den här artikeln för att lära dig att titta på video och hur du anpassar inställningarna för insticksprogram som Flash.

1. Installera Adobe Flash Player på din Android-enhet genom att hämta en arkiverad version från Archived Flash Player versioner på adobe.com. Se Adobe's guide för att manuellt installera Flash för mer information.
  2. Tryck på den grå rutan med ikonen för insticksmoduler som visas nedan för att spela upp Flash-innehåll.

tap_to_play_native1

Spela Flash-innehåll utan att trycka

För att hålla Flash inställd på tap-to-play är viktigt för din säkerhet på nätet, eftersom det garanterar att du bestämmer vilka insticksmoduler om är säkra. Däremot kan du anpassa Firefox för Android att aktivera Flash som standard:

• Tryck på knappen Meny (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) , sen Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) , Anpassa, Visning. Tryck sedan på inställningen Insticksmoduler och välj Aktiverad.
  • Tryck på knappen Meny (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) , sen Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) , sen Visning. Tryck sedan på inställningen Insticksmoduler och välj Aktiverad.