Få hjälp av gemenskapen

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: Get community support

Se våra Regler och riktlinjer för Mozilla Support, klicka sedan på knappen nedan för att ställa din fråga och få hjälp av vårt team av bidragsgivare.
Observera att du skickas vidare till den engelska sidan för support.
Få hjälp
Obs: Du kommer att bli ombedd att logga in eller skapa ett konto om du inte redan är inloggad på Mozilla Support. För mer information, se Firefox-konton på support.mozilla.org.

Om du vill lägga till en skärmdump för att förklara din fråga, läs också:

Ytterligare resurser

Om våra hjälpämnen inte har något svar kan du också prova dessa andra supportresurser: