Hitta vilken version av Firefox du använder | Hur man

Hitta vilken version av Firefox du använder

(Omdirigerad från Hitta din Firefoxversion)

Det är ofta viktigt att veta vilken version av Firefox du använder för att hjälpa dig att felsöka ett problem eller bara veta om Firefox är aktuellt. Här är två sätt att ta reda på det.

• Klicka på menyknappen New Fx Menu , klicka på hjälp Help-29 och välj Om Firefox.På menyraden, klicka på menyn Firefox och välj Om Firefox. Fönstret Om firefox öppnas. Versionsnumret anges under Firefox-namnet.
    AboutFirefox-Fx5Mac AboutFirefox-Win7v2501
Obs: Om du öppnar fönstret Om Firefox startar du som standard en uppdateringskontroll. Om en uppdaterad version av Firefox är tillgänglig kommer den automatiskt att hämtas. För mer information, se Uppdatera Firefox till den senaste versionen.